2016. jún 22.

Költözzünk irodaházba?

írta: Tbuherátor
Költözzünk irodaházba?

Az üzleti tevékenység még hatékonyabbá tehető a személyre szabott irodai szolgáltatással.

office-garden1_1.jpgKompromisszumok helyett olyan irodát érdemes választani, amely leginkább illeszkedik cégünk profiljába, illetve legjobban támogatja üzletünket.

Az, hogy egy cégnek mi a legmegfelelőbb irodatípus, nagymértékben függ a vállalat tevékenységétől, méretétől, működésétől.

Sok társaság számára elengedhetetlen a reprezentatív, speciális igényekre szabott, állandó iroda, másoknak azonban csak havi néhány órában van szükségük rá.

A kiadó irodák nagy választéka közül kiválaszthatja a legideálisabb megoldást.A virtuális iroda olyan cégeknek biztosít elérhetőséget egy színvonalas irodából, akik egyáltalán nem, vagy alig tartózkodnak irodában, de fontos számukra, hogy elérhetőek legyenek.

Mi a szolgáltatott iroda?

A hagyományos irodabérléssel szemben a szolgáltatott iroda azért hatékonyabb, mert teljesen felszerelt, azonnal használható területet vehet birtokba a bérlő.A többféle méretben és rugalmas kialakítással elérhető helyiségek modern bútorokkal berendezettek, kommunikációs rendszerrel, internet- és telefon-szolgáltatással, illetve irodai gépekkel teljesen felszereltek. További előnyei a modern kialakítású közös területek használatának lehetősége.

Az irodaház centrumában szakképzett recepció végzi a telefonhívások fogadását, továbbítását, amennyiben a bérlő cég képviselői nem érhetőek el, úgy az üzenetek átvételét, az illetésesekhez való eljuttatását, illetve a titkárság kezeli a bérlők ki és bejövő postáját is.

A co-working iroda előnyös választás a független munkavállalóknak, szabadúszóknak, kezdő vállalkozóknak, akik szeretik a szabadságot, az önállóságot, és szeretnének jól felszerelt irodában dolgozni.

Szólj hozzá

iroda kiadó iroda kiadó ingatlanok Budapesten