2016. máj 25.

Álomlakás fiatal házasoknak

írta: Tbuherátor
Álomlakás fiatal házasoknak

Milyen legyen az első lakásotok?

elado-lakas-konyha.jpg

Mi, az ideális lakás egy fiatal házaspárnak Budapesten?

Abban egyet érthetünk, hogy igényesen felújított, vagy új építésű lakásnak kell lennie. Az is érthető igény, hogy jó legyen a tömegközlekedés, de könnyen tudjunk parkolni is.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy egy fejlődő környéken, az infrastruktúra fejlesztésére sokat fordító kerületben a megvásárolt lakás értékének növekedésére lehet számítani.

Milyen legyen a lakás?

Egy fiatal házaspárnak elég egy 50 négyzetméter alatti lakás is, kis rezsiköltséggel. Legyen a lakásban egy tágas nappali, ha barátok jönnek vendégségbe. Kedvelt a nappali – étkező - konyha egyben, hogy ne legyen a ház asszonya elszeparálva a külvilágtól.

elado-lakas-etkezo.jpg

További képek a lakásról

Legyen egy hangulatos és meghitt hálószoba, de szükséges egy dolgozószoba is, amely szükség esetén gyerekszobává alakítható. A modern fürdőszoba elengedhetetlen, hiszen ennek a hangulata meghatározza a napunkat, és nem kell szégyenkeznünk a vendégeink előtt sem.

A lakásnak könnyen berendezhetőnek kell lennie. Jó, ha a már beépíttet konyhabútor, a burkolatok, a színek lehetőséget adnak a népszerű contemporary lakberendezési stílus megvalósítására.

A nyílászárók legyenek jó állapotban, de a legjobb, ha újakat építettek be. Az új nyílászárók jó hőszigetelése mellett fontos, hogy hosszú évekig nem kell rá költeni.elado-lakas-furdoszoba.jpg

Az egyedi fűtés és meleg víz előállítás jelentőségét csak akkor tudjuk értékelni, ha a távfűtéssel problémák vannak. Természetesen a fűtési költségek sem elhanyagolhatóak.

Az energiafelhasználás másik jelentős költsége az elektromos áram. Egy felújított lakásban legyenek energiatakarékos fényforrások. Egy álmennyezetbe süllyesztett spot lámpák esetén, még a lámpák megvásárlását is megússzuk. Ha, már a világításnál tartunk jó, ha feldobja a lakásbelső hangulatát néhány rejtett világítás is.

Ha, rátalálsz egy ilyen lakásra, a költözés előtt csak néhány bútort kell beszerezned.

Szólj hozzá

eladó lakások Budapesten képes ingatlanhirdetés