2015. okt 06.

Hol vásároljunk lakóingatlant Debrecenben?

írta: Tbuherátor
Hol vásároljunk lakóingatlant Debrecenben?

Miért jó ipari park mellett lakni?

elado-haz-5.jpgKi ne szeretne a munkahelyétől öt percre lakni?

A napi munkába járást egy könnyű sétával megoldani?

A Határ Úti Ipari Park környéke Debrecenben egy ilyen hely lehet. A dinamikusan fejlődő városrész egyre vonzóbb az eladó házrészt, családi házat, lakást keresők körében. Az ipari park széles skálán alkalmaz munkavállalókat. A betanított munkások, a szakmunkások, a diplomások is megtalálhatják a számukra megfelelő munkahelyet.

A hirdetéseket böngészve találunk a környéken eladó lakást, családi házat, de elvétve találunk eladó kertes házrészt is. Az utóbbi inkább az olcsóbb lakhatási lehetőséget keresők és befektetési szándékkal vásárlók számára lehet érdekes.

De térjünk vissza ehhez az egyre felkapottabb városrészhez. Az sem véletlen, hogy az ipari parkot pont itt hozták létre. Közel van az autópálya, a vasútállomás, és a városi közlekedés is alkalmas arra, hogy az emberek munkába járjanak akár Debrecen túlsó városrészeiből is.

Találunk iskolát egész közel, de a bölcsődéig sem kell messze utaznunk. A napi, a heti bevásárlás sem okoz kihívást, hiszen a helyi boltok mellett a bevásárlóközpontok is könnyen megközelíthetőek. Úgy élhetünk egy csendes vidéki környezetben, hogy a város által kínált előnyökről sem kell lemondanunk.

Szólj hozzá

Ingatlanmustra Hajdú-Bihar eladó házrész Debrecen lakóingatlanok Debrecenben