2015. jún 25.

Eladó ingatlanok Nyíradonyban

írta: Tbuherátor
Eladó ingatlanok Nyíradonyban

Eladó ingatlanok Debrecentől 30 kilométerre

Mielőtt megtekintené az eladó ingatlanokat Nyíradony városban, tudjon meg többet erről, a már 11. században is lakott településről.

tortenet1_1.jpgNyíradony 1992-ben lett várossá nyilvánítva. A település Debrecenből a Mátészalkára vezető (471-es) úton érhető el. Nyíradony a közúti közlekedésen kívül vonaton is megközelíthető a Debrecen–Nyírbátor–Mátészalka-vasútvonalon. A város határában található a híres Gúthi erdő, amely népszerű kirándulóhely.

A környék gazdaságát az erdőterületek miatt részben fa és a fafeldolgozás, részben a mezőgazdaság, illetve az egyre növekvő idegenforgalom határozza meg. Felekezeti hovatartozás szerint a közel nyolcezer főből majdnem hétezer vallja magát nagyrészt katolikusnak, kisebb részben református vallásúnak. Munkahelyet a munkavállalók egyrészt helyben, másrészt Debrecenben és egyéb környékbeli településeken (Nagykálló, Nyírbátor) találhatnak.

Az ingatlanárak Nyíradonyban a környékhez képest erős közepesnek mondhatóak. Eladó családi házakat lehet vásárolni 4-5 milliótól 10-15 millióig, állapottól, négyzetmétertől, és fekvéstől függően.

Eladó ingatlanok Nyíradony:

Nyíradony központi részén, téglaépítésű, 100nm-es családi ház 5,5 M Ft.t_0_1.jpg
További információ >>

Nyíradonyban a Sporttelep és a vasútállomás közelében eladó 83 nm-es 8 m Ft.t_4_1.jpg
További információ >>

Szólj hozzá

Ingatlanmustra Hajdú-Bihar eladó ingatlanok Debrecen környékén eladó ingatlanok Nyíradony