2015. jún 21.

Eladó ingatlanok Debrecen környékén

írta: Tbuherátor
Eladó ingatlanok Debrecen környékén

Ingatlanmustra Hajdú-Bihar megye

csaladi-haz.pngAhogyan a debreceni ingatlanárak az országos ingatlantrendnek megfelelően alakultak az elmúlt hónapokban, úgy a Debrecen környékén lévő települések ingatlanárai is hasonlóan mozognak.

A vidéki települések ingatlankínálata jellemzően az eladó családi házakból áll. A Debrecen és a környékbeli települések ingatlanárai között is hasonlóan nagy a különbség. Az ingatlanpiaci hatások még nem érdemben érték el a vidéki ingatlanokat.

A Debrecen környéki családi házakat ugyan egyre többen keresik, de a kínálat is meglehetősen nagy.

Szinte minden igényre és anyagi lehetőségre lehet megfelelő ingatlant találni.

A falusi családi házakat elsősorban azok a friss nyugdíjasok keresik, akik szeretnének kiszabadulni a város zajából egy nyugodt vidéki környezetbe. Ők a kisebb, alacsonyabb rezsiköltségű, olcsóbb családi házakat keresik.2_3.jpgNyírábrány központjában, eladó... Tovább a hirdetésre >>

A másik vásárlói réteget azok a gyermekeket nevelő fiatal házasok képviselik, akik számára fontos a nagyobb szabadságot jelentő, egészséges levegőjű családi házas környezet. A fiatal házasok inkább a nem túl régi, modernebb építési technológiával épült házakat keresik.
Számukra jó hír, hogy a Családi Otthonteremtési Kedvezményben július elsejétől életbe lépő változások alapján, a használt lakásokra is igénybe vehetik a „Szocpol”-t.csaladihaz2_1.JPG

Szinteltolásos családi ház eladó... Tovább a hirdetésre >>

A vidéki ingatlanok esetében is megjelentek a nyomai a befektetési célú vásárlásnak, de ezek a befektetők jelenleg a helyi vállalkozókból kerülnek ki. A befektetési tanácsadó cégek jelenléte nem jellemző.

Szólj hozzá

Ingatlanmustra Hajdú-Bihar eladó ingatlanok Debrecen környékén