2015. máj 15.

Tovább épül Madárhegy?

írta: Tbuherátor
Tovább épül Madárhegy?

Megvalósul végre a madárhegyi álom?

lakopark-gazdagret.jpgLuxus lakópark a XI. kerületben?!

A válság hatására megállt a nagyütemű lakóparképítés a Madárhegyen is. Megállt annak ellenére, hogy Budapest egyik legnépszerűbb lakóövezete.

2007-ben még azt olvastuk:
„A gyorsan fejlődő Újbudán a nyár közepén kezdődik el egy teraszos házakból álló zöldövezeti lakópark építése a Madárhegy és Hosszúrét találkozásánál fekvő tízhektáros területen.”
Forrás: www.portfolio.hu

A megépült teraszos házak valóban exkluzív lakóépületek, sőt a többségük már-már a luxus ingatlan kategóriába tartozik. Sajnálatos tény, hogy a dinamikus építkezés gyakorlatilag megállt. Az építést koordináló személyzetnek szánt irodakonténer elhagyatottnak látszik.

A már megépült társasházak lakóit szemmel láthatóan nem zavarja ez az állapot. Élik a mindennapjaikat a jó levegőn, óvodába, iskolába viszik a gyerekeket, dolgozni járnak. A megépült lakásokban a szolgáltatások zavartalanok, a belső és külső terek tiszták és rendezettek.elado-telkek-gazdagreten.jpg

Minden szempontból ideális lakóhely Madárhegy!

Közel van a gazdagréti lakótelep a kiépült infrastruktúrájával, a jó tömegközlekedésével. Az M1 és M7 autópályák közös szakasza ideális távolságra van: a zajok, a benzingőz már nem ér el odáig, de autóval gyorsan elérhető.

Könnyen megközelíthetők a Budaörs, Törökbálint térségében elhelyezkedő logisztikai parkok, de hamar eljuthat Székesfehérvárra is az, aki ott szeretne dolgozni.hazepites-gazdagret.jpg

Folytatódik a lakópark építése?

Talán az ingatlanpiaci változások hatására folytatódik a madárhegyi álom megépítése. Minden emellett szól, talán megteremtődnek a finanszírozási feltételek is. A minap arra jártam és bizalomgerjesztő módon munkások dolgoztak az egyik épületen. Talán ez lesz az a fecske, aki mégis csinál nyarat.

Innen üzenem a befektetőknek, a pénzügyi szakembereknek, ne hagyják kihasználatlanul ezt a rangos területet. Valósítsák meg végre a madárhegyi álmot!

beepul-gazdagret.jpgepitkezes-gazdagret.jpg

 

 

 

lakopark-a-panelek-arnyekaban.jpg

a-panelek-arnyekaban.jpg

Szólj hozzá

ingatlanpiac lakópark eladó ingatlanok Budapest XI. kerület