2015. ápr 09.

Képek egy eladó családi házról.

írta: Tbuherátor
Képek egy eladó családi házról.

Mennyit érne az ország különböző településein?

A képeken látható családi ház egy úgynevezett szinteltolásos típusterv alapján épült, némi módosítással.

csaladihaz1.JPG

Nagy telek, két szoba, étkező, nappali, nagy konyha, kamra, fürdőszoba a földszinten. Alatta pince, műhely, garázs, a tetőtér beépíthető igény szerint.

A ház 50 cm széles vasbeton pincefalazatra épített 50 cm széles (régi B30-as tégla másfél sorban) tégla falazással készült, külön hőszigetelés nélkül. A födémek betongerendával, beton béléstesttel készültek. A tető Bramac cseréppel fedve.

Az ablakok fa hőszigetelt Sofa-Therm ablakok, amelyeket érdemes felújítani, újra mázolni, vagy cserélni. A bejárati ajtónál mindenképp a cserével érdemes számolni.

csaladihaz2.JPG

A belmagasság 3 méter, amely lehetőséget nyújt a divatos gipszkarton álmennyezeti design kialakítására. A válaszfal bontásával a nappali és az étkező egybe nyitható, amellyel létre hozható egy 4.8 X 7 méteres tér.

A lakberendezők, belsőépítészek számára igazi csemege egy ilyen ház.

Egy fűtéskorszerűsítés után, akár napelemekkel kombinálva, olyan komfort kialakítására van lehetőség, amellyel csak a prémium kategóriás családi házaknál találkozhatunk. Jó elrendezés, kiváló fekvés 98 négyzetméter lakószinttel.

csaladihaz3.JPG

A családi ház Debrecentől 30 kilométer távolságra található egy dinamikusan fejlődő településen, jó közlekedéssel. Az eladási ár 8,5 millió forint. Ha, hozzá adjuk az átalakítások, felújítások költségét, olyan már-már luxus kivitelű otthonunk lehet jó áron, amelyről mindig álmodtunk.

A nagy kérdés, hogy melyik településen mennyit érne egy ilyen családi ház?

csaladihaz4.JPG

csaladihaz5.JPG

csaladihaz6.JPG

csaladihaz7.JPG

csaladihaz8.JPG

Szólj hozzá

családi ház eladó családi ház